Опубліковано: 20.04.2020
Автор статті:Anatoliy Zymnin
Anatoliy Zymnin
20.04.2020

Увага! У Польщі розпочалося поступове послаблення обмежень, введених у зв’язку з епідемією

У Польщі розпочалося поетапне послаблення обмежень, встановлених у зв’язку з стрімким поширенням коронавірусної інфекції.

У рамках першого етапу скасування обмежень від 20 квітня 2020 року дозволяється:

  • перебування, пробіжки, їзда на велосипеді у лісах та парках за умови дотримання соціальної дистанції (2 метри) та прикривання носу та уст. (Увага: не стосується дитячих майданчиків!).
  • перебування у магазинах площею меншою 100 м² кількості осіб, яка визначається з розрахунку не більше 4 осіб на одну наявну касу;
  • перебування у магазинах площею понад 100 м² кількості осіб, яка визначається з розрахунку не більше 1 особи на 15 м² площі торгової зали;
  • перебування у релігійних спорудах кількості осіб, яка визначається з розрахунку не менше 15 м² площі приміщення на 1 особу;
  • пересування без супроводу дорослих осіб, які досягли 13-річного віку, за умови дотримання ними соціальної дистанції (2 метри) та вимоги щодо прикривання носу та уст.

Нагадаємо, що від 16 квітня 2020 року у Польщі забороняється перебування у громадських місцях з неприкритими носом та устами.

Піклуючись про своїх Працівників, Група ЕWL нагадує, що у зв’язку з епідемією корнавірусу, у Польщі від 1 квітня діють нові правові норми, які дозволяють громадянам України легально залишатися в Польщі та продовжувати працювати. Окрім того, затверджено чергові полегшення, про які ми обов’язково невдовзі повідомимо.

Для всіх нас в EWL Ваше здоров’я є найважливішим. Щоб дізнатися більше про профілактику під час пандемії, дотримуйтесь рекомендацій ВООЗ.

Популярні новини