Мобільний офіс праці „REKRUTOBUS.PL” розпочинає Всеукраїнську інформаційну кампанію

рекрутобус 2

Де шукати роботу в Польщі, як не потрапити до рук шахраїв і чи варто працювати легально – на ці та інші запитання дадуть відповідь працівники мобільного офісу праці „Рекрутобус.PL”, котрий 29 травня вирушає в тур містами України, від Харкова до Одеси і Львова.  Перший візит запланований у Полтаві і Світловодську на 29 травня, після чого мобільний офіс відвідає кількадесят українських міст.

Рекрутобус.PL – це новий інформаційний проект польської агенції працевлаштування EWL Group, яка виступає за легальне та безпечне працевлаштування у Польщі. Це найбільший проект польської агенції працевлаштування в Україні. Працівники мобільного офісу представлять українським громадянам найцікавіші пропозиції робіт від польських роботодавців по таким спеціальностям як:  швачка, обивщик, будівельник, зварник, працівник складу, оператор машин, різноробочий та багато інших.

Від самого початку співпраці зацікавлені працівники будуть під опікою на охороною українських рекрутерів, а після приїзду до Польщі – координаторів проектів. Також це стосується інших формальностей зв’язаних з процесами легалізації та акліматизації у Польщі. Автобуси, які відвідають міста і регіони України, будуть пристосовані до проведення розмов з кандидатами. Завдяки системі електронної реєстрації, організатори зможуть прийняти заявки працівників безпосередньо у день візиту Рекрутобусу до даної місцевості.
Кампанія триватиме від червня до кінця вересня і  охопить близько 60-ти місцевостей. На офіційній сторінці кампанії www.rekrutobus.pl можна знайти актуальний план візитів Рекрутобусу до кожного регіону.

Популярні новини