Опубліковано: 24.12.2021
Автор статті:Anatoliy Zymnin
Anatoliy Zymnin
24.12.2021
Новини

Закликаємо долучитися до збору коштів для дітей, які залишилися сиротами внаслідок війни на сході України

Традиційно просимо наших клієнтів, партнерів та друзів підтримати акцію «Свята без Тата», в рамках якої відбувається збір солодощів та коштів та подарунки для дітей, які залишилися сиротами внаслідок війни на сході України. Організатор – фонд UNITERS.

Волонтери з Польщі та України, уже восьмий рік поспіль намагаються зробити все можливе, щоб ці діти хоч на мить відчули магію Різдва. Для цього вони об’єднали сотні українських волонтерів всього світу, щоб раз в рік, на Різдво, спільно подарувати дітям Українських Героїв символічний подарунок і в такий спосіб вшанувати пам’ять тих, хто вже ніколи не повернеться з війни додому.

Акція триватиме до 7 січня, і до цього часу ви можете допомогти кількома способами:

– зробивши пожертву онлайн на www.zrzutka.pl/swietabeztaty,

– зробивши пожертву онлайн на рахунок фонду UNITERS: 55 1090 1841 0000 0001 4887 5552,

– взявши участь у благодійному аукціоні у Facebook, або навіть поширивши інформацію про збір коштів.

Благодійну акцію «Свята без тата» у 2014 році започаткували у Варшаві українські волонтерки — матір і донька Галина Андрушков і Вікторія Батрин. Акцію особисто патронують посол України в Польщі Андрій Дещиця з дружиною Іриною. Також цього року до грона партнерів долучились, зокрема, Європейський Конгрес Українців та волонтерські організації з Данії, Люксембургу, Німеччини, Латвії.

Від початку акції «Свята без тата» дітям захисників України вручено понад 20 тисяч іменних подарунків. Деталі акції можна знайти на www.swietabeztaty.pl.

Як один із перших партнерів цієї акції, EWL закликає вас підтримати цю особливу ініціативу, завдяки якій діти, які постраждали внаслідок війни в Україні, відчують трохи більше радості.

Популярні новини